úterý 29. prosince 2015

Andrea JISKROVÁ - Houslistka a moderátorka


Andreu jsem měla tu čest potkat při jejím prvním koncertu, díky svému partnerovi, který je fotograf a s Andrejkou měl tu čest fotit v zámecké zahradě na Pražském hradě. Andrea přišla v doprovodu svého partnera a manažera v jedné osobě Martina. Aby focení nebylo jen tak fádní, při focení hrála nádhernou modernu a během chvilenky se začali shromažďovat turisté a pozorovali jí při hraní a focení zároveň. 

Již tehdy jsem viděla její bezprostřednost pro veřejné dění a když jí navíc začal i Martin podporovat ať hraje dál a dál a lidé skandovali, bylo to příjemné prožití první naší společné schůzky. Andrea je mladá dáma, která se nebojí jít do jakékoliv výzvy na spolupráci, což mě přesvědčilo v momentě, kdy jsem se zmínila, že jsem dostala nabídku spolupodílet se na sbírce pro dětské oddělení Onkologie FN v Brně. Ihned jí problesklo hlavou: "Do, toho jdu, uspořádám dětem koncert a vezmu sebou svou žačku, která mě doprovodí i zpěvem".



Andrea je učitelkou hudby a hry na houslích při ZŠ v Jesenici. Díky tomu, byla na oddělení při koncertě naprosto úžasná, kdy rodiče jí přivítali s otevřenou náručí a děti si jí okamžitě zamilovaly. Celé oddělení bylo okamžitě plné hudby a emocí, jak ze zvuku jejich houslí, tak zpěvu malé žákyňky Nelinky.


Andrea se nyní zabývá i moderováním webinářů pro motocyklový magazín a proto se sebou vzala jednoho z předních motocyklových závodníků, aby motivoval především chlapce na tomto oddělení, kde děti bojují s onkologickou nemocí. 


Vážím si její spolupráce, která pokračuje i nadále a musím říci, že ona a její přístup k dětem je naprosto úžasný, jak si dokázala získat jejich srdce a navíc odlehčit v předvánočním čase v tomto nelehkém čase, kdy děti podstupují svou léčbu. Děkuji za to, jaká jsi, a děkuji, že i nadále bude spolupracovat, proto abychom společně mohly pomáhat dál, tam, kde je potřeba, i kdyby jen kouzelnými tóny tvých houslí vykouzlili pár dětských úsměvů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím nepoužívejte v komentářích vulgarysmi, ani urážlivé komentáře. Jsme tu, abychom pomáhali druhým. Děkuji